سابون

مهم نیست صابون را با «ص» بنویسیم یا با «س» ، مهم آنست که کف کند.

ثابون از دل می گوید

به نام خداوند بخشنده ی مهربان

شاید برای خود عجیب به نظر آید که ثابون چه طور وارد شد؟

صنعت صابون سازی ریشه در بیش از ۲۰۰۰ سال گذشته دارد. در میان بسیاری از صنایع شیمیایی، هیچکدام همانند صنایع صابون سازی چنین تغییرات بنیادی در مواد اولیه شیمیایی خود تجربه نکرده اند. معمولا پذیرفته شده است که مصرف سرانه صابون نشان دهنده سطح زندگی افراد هر کشوری است.صابون در واقع هیچ گاه “کشف” نشده بلکه به تدریج از مواد خام قلیایی و چربیها تحول یافته است.

به واقع به راحتی می توان درک کرد که مهم نیست صابون را با «ث» بنویسیم یا با «س»،مهم آنست که کف کند(جمله ی ۱۰۰ درصد عملگراییست).

از مقدمه بکاهم و به سخن افزون.

اینجا ایران است.ایرانی هستیم و اکثریت شیعه ی اسلام،اعتقاداتی بس عمیق و دارای ریشه ی تاریخی،دارای تمدنی مثال زدنی ولی فرهنگی با سئوالات زیاد !!

ثابون را در ایران به دست دادیم تا هر آنکه احتیاجی بدان داشت،از آن خود کند.یکی آن را در آب گل آلود فرو می کند و رنگ می بازد ، یکی با آبی زلال همدم می کند، یکی از طاید(تاید) استفاده می کند و یکی از نوع مایعش !! هیج اهمیتی ندارد،مهم شیوایی و تخلیه ی درونیات ثابون است.

تصمیم بر آن گرفته شد که در این وب سایت که در اصل به نوعی وبلاگ نام خواهد گرفت آثاری از خود ارائه دهم. آثاری از قبیل مقالات در شاخه های نام برده شده در طبقه بندی،گزارش های دیده و شنیده،نقد اجتماعی و صحبتهای خودمانی،تحلیل سیاسی و معرفی خود و پروژه های خود. ثابون همان طور که از نامش پیداست جهت پاک کردن چهره ی زیبایی ها از چرک ها و آلودگیست.در این راه من همراه سابون همراه خواهم شد.

امید دارم که به اهداف خود دست یابد.

در پایان یک بیت از مثنوی مولوی نقل خواهم کرد:

ماهی از سر گنده گردد،نی ز دم فتنه از امامه خیزد،نی ز خم

پرتوان باشید

Share

۴ کف کرده »

  يک کف کرده به نام sابونچی اردیبهشت ۳, ۱۳۸۵ در ۱:۲۰ ق.ظ

صمیمانه شروع کاره وب لاگتونو تبریک میگم …امیداورم از نوشته های شما مثل گذتشه استفاده ببرم موفق و مید باشید …

  يک کف کرده به نام نکته گو اردیبهشت ۳, ۱۳۸۵ در ۱۲:۵۴ ب.ظ

سلام…. مبارکه! مبارکه! بَه بَه بَه! منتظر فرمایشات ِ ثابونی! شما هستم.

  يک کف کرده به نام نکته گو اردیبهشت ۳, ۱۳۸۵ در ۱۲:۵۷ ب.ظ

سلام…. مبارکه! مبارکه! بَه بَه بَه! منتظر فرمایشات ِ ثابونی! شما هستم.

  يک کف کرده به نام محمد میرزائی اردیبهشت ۳, ۱۳۸۵ در ۳:۲۰ ب.ظ

گفتند که مشکل دارد . تست کنیم …

کف کنيد

کد هاي مورد استفاده در کف
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>